Gratis ruit vervanging

Indien reparatie niet mogelijk is kan Autoruit Service Totaal de ruit vervangen. De meeste gangbare ruiten heeft Truckruit Service Totaal op voorraad. Alle andere ruiten worden binnen 24 uur geleverd.


Identieke Truckruit

Omdat Autoruit Service Totaal met dezelfde leveranciers als de truckfabrikanten vervangt Truckruit Service Totaal uw ruit voor een nieuwe ruit die identiek aan het origineel is.


E-Keurmerk

Het E-keurmerk, te herkennen aan het homologatieteken, mag alleen geplaatst worden op een ruit die aan de Europese kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet. Om in aanmerking te komen voor het E-keurmerk wordt een ruit gecontroleerd op technische eigenschappen en optische kwaliteit. Truckruit Service Totaal levert uitsluitend ruiten die over het E-Keurmerk beschikken.


Laagste prijsgarantie*

Doorlopend doet Autoruit Service Totaal onderzoek naar de ruitschademarkt. Hiermee draagt Truckruit Service Totaal zorg voor de laagste prijs. Kunt u de reparatie elders aantoonbaar goedkoper laten uitvoeren? Dan krijgt u van Truckruit Service Totaal 10% korting op laagste prijs die u elders zou betalen. Truckruit Service Totaal neemt bovendien tot 150 Euro van het eigen risico van u over. Dit bekent dat u in de meeste gevallen niks betaalt voor de ruitvervanging.


Kwaliteit en Garantie

Bij vervanging van de voorruit krijgt u een overdraagbare, levenslange garantie* op de montage. Dankzij ervaren en gespecialiseerde truckruitmonteurs, die regelmatig trainingen volgen om de kennis up to date te houden, kan Truckruit Service Totaal deze garantie bieden.


* Vraag naar de voorwaarde.