Acties

Herfst actie gratis Ruitreparatie & Vervanging

Laat uw ruit nu gratis repareren of vervangen

Een ster in je voorruit? Dat is vervelend, zeker als deze zich precies in je gezichtsveld bevindt. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Dit brengt niet alleen extra kosten met zich mee, maar levert ook een reëel veiligheidsrisico op. De effectiviteit van de kooiconstructie en airbags zijn namelijk voor een groot deel afhankelijk van de voorruit van je auto. Tijdig repareren of vervangen is daarom erg belangrijk.

• Deze actie is geldig op alle merken en typen auto's met een (WA-)verzekering;
• Vanaf (WA)+verzekeringen geheel kosteloos;
• Het eigen risico wordt door Autoruit Service Totaal tot €25,- overgenomen.Herfst Actie complete autoruiten inclusief montage voor €499,-

Reparatie of vervanging van de ruit kan bij elke auto. Sterreparatie is zelfs al mogelijk vanaf 49 euro en 30 euro voor de opvolgende ster. Autoruit Service Totaal heeft groot landelijk netwerk van schadeherstelbedrijven en werkplaatsen. De actie loopt het hele jaar door bij alle vestigingen van Autoruit Service Totaal. U kunt ook direct een afspraak maken via het centrale telefoonnummer: 085-401 62 70 of meld de schade direct.